Strand, kemping, sátortábor

Strand

Szép környezetben, 20×10 m-es hideg vizes fürdőmedencével. Nyitva az iskolai nyári szünetben, jó idő esetén naponta 11-19 óra között. Belépőjegy: felnőtt: 700 Ft/nap (17 óra után 400 Ft/fő); gyermek: 500 Ft/nap (17 óra után 300 Ft/fő); 6 év alatt ingyenes. A kemping üzemeltetője az Önkormányzat.

Információk a nyitvatartásiról a 74/403-144 telefonszámon.

Kemping

A strand elkerített, parkosított területén. A sátorhely ára 900 Ft/nap/fő, ezen kívül a strandbelépőt is ki kell fizetni. A kemping üzemeltetője az Önkormányzat.

A kemping és strand rendezvények tartására kibérelhető. A bérleti díj:

• 50 – 100 fő: 70000 Ft/nap, többnapos rendezvény esetén éjszakánként + 52000 Ft
  • 101 – 200 fő: 100000 Ft/nap, többnapos rendezvény esetén éjszakánként + 105000 Ft
  • 201 – 2300 fő: 150000 Ft/nap, többnapos rendezvény esetén éjszakánként + 180000 Ft

Helyfoglalás előzetesen a 74/403-144 telefonszámon.

Nyári tábor

A templomhegy oldalában kialakított táborban öt katonai rajsátor, mindegyikben matracokkal ellátott 7 vaságy áll rendelkezésre. A tábor teljes befogadóképessége 35 fő. Ár: 900 Ft/fő/éj. Étkező, betegszoba, zuhanyzó a tábor területén külön épületben. Étkezés igény szerint helyben biztosított az alábbi árakon: reggeli: 400 Ft/fő; ebéd: 750 Ft/fő; vacsora: 450 Ft/fő. A tábor üzemeltetője az Önkormányzat.Helyfoglalás és étkezés megren­delése a 74/403-144 telefonon.

Programajánlatok táborozó diákoknak:

ajánlataink