Osztálykirándulások, erdei iskola és nyári táborok

Ajánlataink táborozó diákoknak

Kisszékely a Tolnai-dombvidék két nagy természetes erdőtömbje közötti csendes völgyben fekszik, 340 állandó lakosú zsákfalu. A település közvetlen környékének gazdag élővilága, szép táji környezete kiemelkedő lehetőséget kínál egy-két napos osztálykirándulások, több napos erdei iskolák, vagy akár egy hétnél is hosszabb nyári táborok lebonyolítására. Szervezett programjaink a táborba érkező csoportok számára tartalmas ittlétet biztosítanak. A táborozástól függetlenül baráti társaságok és családok is igénybe vehetik szolgáltatásainkat.

A programokat pedagógus, ökológus, pszichológus, természetvédő szakemberek és helyi lakosok vezetik. A szervezett programok igény szerint az egész napot kitöltik, vagy pedig a csoport által kiválasztott különféle foglalkozásokból áll. Az alábbi programcsoportok foglalkozásai állnak rendelkezésre:

Lehetőség szerint a programok többsége szabadtéri, lebonyolításukban nagy szerepet játszik a helyi tanösvény. Egyes foglalkozások illeszkednek az erdei iskolai programok szerkezetéhez és tartalmához. A településen horgásztavak is vannak, a nyári szünetben pedig hidegvizű strand áll rendelkezésre.

Elhelyezés a nyári időszakban sátortáborban, ágyneművel. A részvételi díjak teljes ellátással, minden délelőtt és délután szervezett foglalkozásokkal (pl. kirándulások, természetismereti és hagyományőrző foglalkozások, várlátogatás, lovaskocsizás, állatsimogatás), naponta strandolással, 10 fő fölötti létszám esetén az alábbiak (2016-ban):

Hosszú tábor (6 nap, 5 éj):             32 000 Ft/fő →Részletes program

Közép tábor (5 nap, 4 éj):               27 000 Ft/fő →Részletes program

Rövid tábor (4 nap, 3 éj):               22 000 Ft/fő →Részletes program

A programok az időpontok előzetes egyeztetésével vehetők igénybe. A különböző foglalkozásokból egyéni programsorozatok is összeállíthatók, illetve a fenti ajánlatainktól eltérő időtartamú programok megszervezését is vállaljuk.

További információk és jelentkezés: Horváth András, 30/432-8244,

e-mail: kisszekely.programok{kukac}gmail.com